Стартирах прочистване с капките Хепавитал: първи впечатления

Стартирах прочистване с капките Хепавитал преди малко повече от месец и половина, и искам да споделя впечатленията си от този продукт

прочистване с капките хепавитал

Прочистване с капките Хепавитал правя за първи път. Искам да споделя някои свои впечатления, макар да не съм приключила, все още. Самото прочистване с капките Хепавитал трае 3 месеца. Аз съм минала половината срок. И мога да кажа, че след края на трите месеца очаквам още по-добри резултати. Много се надявам това да се случи, защото имам сериозен проблем с черния дроб.

Започнах прочистване с капките Хепавитал, защото ми откриха висока степен на омазняване на черния дроб. Наложи се да започна лечение, което не даде кой знае колко добър резултат. Сега мога да кажа, че съм много по-доволна от комбинацията лека диета плюс капките.

Онова, което най-много ми хареса при този природен продукт е, че има много балансирано действие.За времето, през което ги взимам, съм отслабнала с около 7 килограма, което за мен е просто невероятно.

Нямах болки, или някакво друго усещане. Нещо, което често се случваше преди. Освен това изхождането ми е редовно и пак без болки и проблеми. Нещо, с което не можех да се похваля преди. Сега не знам как точно са ми изследванията, но много скоро ще разбера. Повече от сигурна съм, че всичко ще е наред.

Марта Попова от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.