https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Прочистване на дебелото черво с капките Хепавитал – един метод, който работи

0

Прочистване на дебелото черво трябва да се прави задължително през всеки сезон. Или поне два пъти в годината. Аз досега съм ползвала какво ли не

прочистване на червата

За прочистване на дебелото черво съм ползвала различни начини. Най-често това са били разни чайчета и други билкови смеси. На мен са ми действали тези начин, не мога да кажа, че не са ми действали. Но, не съм имала толкова добро действие, както от капките Хепавитал. Още повече, че аз лично не очаквах, че капките за прочистване на черен дроб ще действат по този начин.

Трябва да кажа, също така, че най-важното за мен е това, че за сравнително кратък период изкарах всичко ненужно от червата. То бяха едни черни неща, то бяха едни вонливи изхождания, за които думи нямам… Който е правил прочистване на червата знае за какво иде реч.

Иначе, като средство за прочистване на черен дроб, капките Хепавитал си вършат отлично работата. Много е хубаво да се почувства лекотата, която настъпва след изпразване на червата. Това усещане е неописуемо.

Освен, че направих прочистване на червата и на черния дроб, капките Хепавитал ми помогнаха да се простя и с умората. Това се случва само, когато тялото е освободено от шлаките, които го задръстват.

С две ръце препоръчвам капките Хепавитал за прочистване на черен дроб. Дори и само заради това, че след трите месеца ползване ще отслабнете неузнаваемо. А те, безспорно, имат и много други ползи!

Гергана Христева от Плевен

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.