За трайно и ефективно прочистване на дебелото черво – капките Хепавитал!

Прочистване на дебелото черво може да направите и ако ползвате капките Хепавитал. Те помагат на черния дроб, но са отлични и за дебелото черво

прочистване на дебелото черво

Прочистване на дебелото черво е важно не само за хората, които искат да отслабнат. Ако сте над 45 години, прочистване на дебелото черво ще ви помогне да придобиете не само по-редовен стомах, но и ще ви предпази от такива неприятни заболявания, като карцином на дебелото черво.

Аз не съм предполагала, че ще постигна прочистване на дебелото черво с капките Хепавитал. Започнах да ги ползвам, за да направя прочистване на черния дроб. Един от неочаквано добрите ефекти на тези капки беше именно прочистване на дебелото черво. Два месеца, след като започнах да ги ползвам, аз забелязах, че редовното изпразване на дебелото черво е не само по-обилно, но и по-различно, като съдържание. За да не изпадам в подробности, които не са за пред широката публика, ще кажа само, че изпражненията ми бяха дори с по-различен цвят. Все едно изхвърлих от себе си нещо подобно на черна слуз, която се е била събрала в дебелото черво. Сега стомаха ми е много по-редовен и приятно прибран. Няма го издуването и газовете, които ме тормозиха преди.

Препоръчвам капките Хепавитал на всички, които имат проблеми не само с отслабването, но и за поддържане на доброто здраве на храносмилателната система.

Христина Филева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.