https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Прочистване на дебело черво с билки, които помагат и на черния дроб

0

Прочистване на дебело черво постигнах, след като в продължение на три месеца взимах капките Хепавитал. Капките Хепавитал са невероятно билково лекарство!

прочистване на дебело черво

За прочистване на дебело черво може да се използват и капките Хепавитал. Аз прибягнах до това средство не толкова заради проблемите с изхождането и и почти болезненото издуване на корема. За мен беше важно по-скоро да възстановя здравето на черния дроб, след като прекарах тежко заболяване. Заболяването беше чернодробно, а капките Хепавитал бяха част от моята възстановителна програма. Всичко, което направих в следващите три месеца беше съгласувано с лекар.

Искам, също така да кажа, че за мен е важен резултатът, а не това че съм отслабнала, например. Много хора слабеят, но не винаги последствията от отслабването са добри за здравето. За мен са добри, защото са свързани с употреба на един страхотен продукт, каквито са капките Хепавитал.

За прочистване на дебело черво е добре да се съчетаят няколко метода. Едва тогава се постига пълен успех. Аз съчетах използването на капките Хепавитал с употребата на много вода, малко, но качествена храна и спорт. Някой ще каже, че може само с едното или само с двете от това, което изброих току що. Не, важен е цялостния подход. Важно е отношението към здравето. Ето защо, за мен и за моя черен дроб, капките Хепавитал са най-доброто нещо, което ще продължа да ползвам.

Иванка Фотева от Батак

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.