https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Прочистване на черва с капките Хепавитал – лесно и здравословно

0

Някой може да се зачуди как ще правя прочистване на черва с капките Хепавитал. Да, те са за прочистване на черен дроб. Но, аз забелязах и нещо друго

прочистване на черва

Прочистване на черва със сигурност се прави и по много други методи. Аз за себе си открих, че капките Хепавитал, които са за прочистване на черен дроб и жлъчка, работят много добре и за прочистване на червата. Аз толкова редовно по голяма нужда не съм ходила. Откакто започнах да ползвам капките Хепавитал съм почти редовно в тоалетната. Знам, че звучи грубо така. Но, който е имал проблем със стегнати черва, ще ме разбере.

Другото което е, че като се прави прочистване на черния дроб се постига една чудесна работа и на други органи и системи в тялото. Защото всичко в нашия организъм е свързано. И като казвам, че капките Хепавитал имат широкоспекърно действие, това е точно така.

За общо половин година, през която почти нон стоп ползвам капките Хепавитал, успях да отслабна с 21 килограма! Това е нещо нечувано за мен, при положение, че преди да започна да правя прочистването с капките Хепавитал аз тежах ни повече, ни по-малко от 103 килограма. Сега не съм слаба, но 20 килограма са си 20 килограма. Не знам как щях да ги свалям, ако не бях открила чудното действие на капките Хепавитал.

Нина Стойкова от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.