https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Няма значение кога – важно е да направите прочистване на черния дроб!

0

Направете прочистване на черния дроб с капките Хепавитал и посрещнете пролетта по-здрави и по-слаби

prochistvane na cheren drob
Няма значение кога – важно е да направите прочистване на черния дроб!

Това ще е третото прочистване на черния дроб с капките Хепавитал, което смятам да започна в края на февруари. Аз открих капките Хепавитал миналата година и съм много доволна от тази находка, защото за мен беше важно да помогна за здравето на черния дроб. Проблемът беше в това, че боледувах преди време от жълтеница. Не беше тежко, още повече аз съм сравнително млада и тогава нямах кой знае какви здравословни оплаквания.

След като ме изписаха от болницата ми беше назначен специален хранителен режим, както и едни хапчета, които да пия. Това се случи преди две години.

Здравето ми значително се подобри, щом като направих първото прочистване на черен дроб с капките Хепавитал.

Капките Хепавитал са билкови капки, които са направени като извлек от много билки. Всички тези билки са подбрани специално, за да може да се погрижат за здравето на черния дроб. Концентрацията им в капките Хепавитал е много висока, и ползата от билките е още по-висока, защото те няма как да бъдат направени по този начин на чай.

Смятам, че всеки би могъл да се погрижи за здравето на черния дроб,без значение дали е боледувал от жълтеница или не. След прочистване на черния дроб се възстановява не само здравето, но и красотата.

Йорданка Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.