Защо започнах прочистване на черния дроб с капките Хепавитал

Започнах прочистване на черния дроб с капките Хепавитал преди два месеца. Бързам да споделя впечатленията си, защото съм много обнадеждена

Прочистване на черния дроб не се прави само когато има някакво заболяване.

прочистване на черния дроб

В интерес на истината, ако човек има над десет излишни килограма, то значи черния дроб е болен. Дори и да няма някакви видими белези, дори и да няма болка или друго неразположение, то това съвсем не означава, че всичко е наред.

Аз съдя по себе си. Висока съм 1.71 и преди да започна прочистване на черния дроб с капките Хепавитал тежах 94 килограма. Не че изглеждах дебела, ама си бях бая обемна. Сега, когато започнах терапията с капките Хепавитал, тежа 86 килограма. И този успех го постигнах само с две опаковки от капките Хепавитал. Сега имам още една опаковка от билковите капки, която трябва да изпия в рамките на препоръчителното тримесечно прочистване. Почти сигурно е, че съм имала стеатоза, или омазняване на черния дроб. Знам, без да съм правила изследвания, защото джипито ми каза. Мисля да си направя изследвания след края на прочистването, да почина малко и след това да се прочистя отново с капките Хепавитал.

Колкото до това дали спазвам диета – да, може да се каже. Спрях да пия безалкохолни, не ям сладко и хляб. Иначе всичко останало си е както преди.

Капките Хепавитал ми помогнаха да сваля много голям товар от себе си. Дадоха ми и спокойствие, че със здравето ми вече всичко ще бъде добре.

Нина Христева от София на 37 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.