Прочистване на черния дроб: колкото по-често, толкова по-добре

Прочистване на черния дроб е добре да правите в началото на всеки сезон, а ако не можете – поне в началото на есента и в началото на пролетта

прочистване на черен дроб
Колкото по-често правите прочистване на черния дроб, толкова по-здрави ще сте

Прочистване на черния дроб е добре да се прави с билки. Билковото прочистване на черния дроб е препоръчително да се съчетае с подходящ хранителен режим.

За прочистване на черния дроб аз ползвам капките Хепавитал.

А самото прочистване го правя от две години и половина, почти. Започнах още в самото начало, когато тези капки се появиха на пазара.

Прочистване на черния дроб е много важно не само за здравето на черния дроб, но и на цялото здраве. Аз, откакто ползвам капките Хепавитал, не помня да съм се разболявала. От нищо – даже и от настинка.

За целта аз правя детоксикация на черния дроб с капките Хепавитал три пъти в годината по два месеца. Оптималният вариант е тримесечно прочистване, но аз избрах така. За мен е по-добре. А и аз нямам някакви сериозни чернодробни заболявания, които да изискват по-дълго време да се прави прочистване на черния дроб.

Като цяло съм много доволна от капките Хепавитал. Те са най-доброто средство на пазара, което гарантира, че прочистването ще бъде извършено както трябва. Лично аз съм много доволна и препоръчвам капките Хепавитал както на здрави хора, така и на болни хора.

Радка Попова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.