https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Билковите капки Хепавитал – идеалното средство за прочистване на черния дроб

0

За прочистване на черния дроб аз ползвам капките Хепавитал

prochistvane na cherniya drob
Прочистване на черния дроб е необходимо да се направи, защото по този начин се постига един по-голям баланс на работата на втория по големина орган. Много е важно да се прави прочистване на черния дроб. Важно е не само за здравето на черния дроб и жлъчката, но и за добрата работа на другите органи. Аз, например, имам не много сериозни, но все пак проблеми със сърцето. Докарах си ги, защото затлъстях. Освен, че качих на килограми, аз установих, че е затлъстял и черия ми дроб. Всъщност, това стана ясно от изследванията, които лекарите ме накараха да направя.

Беше ми назначена диета. Заедно с нея започнах да взимам и капките Хепавитал. Имах нужда от билков продукт за прочистване на черния дроб, защото това беше едно от нещата, които диетолога ми каза да направя. Каза, че за здравето ми е добре да направя прочистване на черния дроб с билки. Избрах капките Хепавитал, и само след първия месец от употребата им аз установих, че не само се чувствам добре, ами и изследванията, които направих тогава, макар и леко са се подобрили. Някой може да си помисли, че е от диетата, която спазвах, но не е така, защото аз диетата я спазвам все още, и промяна нямаше кой знае каква. Така, без много да се чудя, аз продължих и направих задължителното тримесечно прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. Сега, два месеца след второто прочистване, аз се чувствам много добре. Отслабнал съм, изпълнен съм с енергия и нищо вече не е в състояние да ме накара да се откажа от здравословния начин на живот, който започнах да водя.

Константин Димитров от Варна на 47 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.