https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Прочистване на черния дроб с капките Хепавитал – най-добрата грижа за черния дроб

0

Прочистване на черния дроб с капките Хепавитал трябва да се прави винаги в началото на всеки нов сезон, дори и само за един месец

prochistvane na cheren drob

Прочистване на черния дроб трябва да се прави не само по време на болест, или ако сте минали някое чернодробно заболяване. Хубаво е да се прави прочистване на черния дроб в началото на всеки нов сезон, след някои празници, като Коледа и Нова Година, също така и Великден. Аз започнах да правя прочистване на черния дроб жлъчката с капките Хепавитал преди около година. В началото спазвах 3-месечния курс за прочистване, но сега правя прочистване само за месец, както казах вече – преди всеки нов сезон и след празниците, в които се предполага че има вероятност да се яде повече.

Причината да започна да използвам капките Хепавитал не е че съм имала някакво чернодробно заболяване. Просто реших да направя нещо за здравето си, така че цялостно да се почувствам по-добре и по-здрава. И най-хубавото е, че резултатите не закъсняха. Усетих доброто действие на капките Хепавитал още след първото прочистване, което направих с тях преди около година и половина.

Сега не се оплаквам от нищо. Дори и кръвното ми се нормализира, а преди аз имах много проблеми с кръвното. Слаба съм, здрава съм и се чувстам отлично, благодарение на билковите капки Хепавитал.

Милена Гергова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.