https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Прочистване на черен дроб – само с капките Хепавитал

0

Аз направих прочистване на черен дроб с капките Хепавитал и съм много доволна от резултата

prochistvane na cheren drob
Прочистване на черен дроб – само с капките Хепавитал

Започнах да правя прочистване на черен дроб с капките Хепавитал през май 2015-та година. Исках не толкова да направя нещо за здравето на моя черен дроб, колкото да отслабна малко за лятото. Избрах капките Хепавитал, защото прочетох различни отзиви и много полезни статии на страницата на капките – www.hepavital.com.

Не съм очаквала кой знае какви резултати. Като започнах, си казах: ако не помогне, поне няма да навреди. Затова не мислих много и си поръчах капките Хепавитал за тримесечно прочистване.

Е, не бях кой знае колко слаба за лятото, но пък започнах да свалям точно тогава, когато другите качваха килограми – през зимата. Искам да кажа на всички, които не са пробвали капките Хепавитал – свалянето на килограмите, изчистването на всички шлаки и вредности от организма започва някъде около втория-третия месец. За мен беше важно да сваля някои и друг килограм, защото ми беше омръзнало да ми казват, че съм дебела. А и това е една допълнителна грижа за здравето, защото капките Хепавитал са билкови капки и след като се направи прочистване на черен дроб това се отразява на всичко – кожа, коса, настроение. Сега пак ще започна прочистване с капките Хепавитал, защото искам да задържа постигнатото, а ако успея да отслабна още 10-15 килограма, това ще е допълнителен плюс за мен и моето здраве.

Нина Симеонова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.