Прочистване на черен дроб – най-ефективно с капките Хепавитал

Прочистване на черен дроб направих за първи път миналата година. За целта ползвах капките Хепавитал. Направих целия тримесечен курс на прочистване

Прочистване на черен дроб с капките Хепавитал има страхотен ефект, когато се прави три месеца!

прочистване на черен дроб

За да направя прочистване на черен дроб, трябваше да позакъсам малко със здравето, че да се сетя да се погрижа за него. Имам високо кръвно, сигурно и други работи имам, но последно с това останах. Не съм ходила на доктор, откакто ми казаха за омазняването на черния дроб.

Но, то така или иначе всичко е свързано. Кръвното ми е високо, защото имам излишни килограми, черния дроб е омазнен пак заради тях. Изобщо – всичко е свързано с това, че съм дебела.

Успях да сваля 13 килограма, докато правех прочистване на черен дроб с капките Хепавитал. Не съм пазила кой знае каква диета, но гледах да се ограничавам. Сега мисля да направя още едно прочистване, но този път ще слушам какво ми каза докторката и ще пазя диетата, която тя ми препоръча. Мисля, че диета и прочистване на черен дроб с капките Хепавитал ще даде още по-добър резултат. Не искам да се отказвам сега, когато добрите резултати са налице. Даже и на изследване бях. Всичко е много по-добре, когато се прави нещо, когато се полагат някакви грижи за здравето. А не както беше преди – седя, нищо не правя и си викам, че нищо ми няма. И изведнъж – бам! Затова не бъдете като мен. Грижете се за здравето си навреме!

Николинка Попова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.