https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Лека диета и капките Хепавитал ми помогнаха за прочистване на черен дроб

0

Food For Healthy And Clean Liver. Top view

С много лека диета и тримесечно ползване на капките Хепавитал, направих страхотно прочистване на черен дроб. Сега съм слаба, здрава и много щастлива

прочистване на черен дроб

Прочистване на черен дроб до този момент аз не бях правила. Някак не ми се е струвало наложително. В крайна сметка, черният дроб нито боли, нито сърби. Да, обаче оказа се, че все пак имам проблем. Проблемът ми беше омазняване на черния дроб, което бях предизвикала от това, че честичко преяждах. Прекалявах с храни, с които не бива да се прекалява. Лоша работа… Не само това, ами оказа се, че това състояние е опасно. Може да стане я цироза, я нещо друго.

Така, след като направих изследванията, и ми беше назначено лечение, реших че трябва аз самата да направя нещо, за да подобря състоянието си. Започнах да търся начин за природно прочистване на черен дроб. Така попаднах на информация за капките Хепавитал. Тези капки ги ползвах 6 месеца. Направих две прочиствания за по три месеца, като между двете прочиствания на черния дроб имах почивка от един месец.

Днес , по-малко от година, откакто започнах да ползвам капките Хепавитал, аз съм с едно 19 килограма надолу. И, което е по-хубаво – изследванията ми са добри, чувствам се добре, спазвам лека диета и изглеждам много добре. Това направиха капките Хепавитал за мен. Дадоха ми здраве, по-слаба фигура и ново самочувствие.

Силвия Първанова на 34 години от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.