https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Прочистих жлъчката с капките Хепавитал, и сърбежите изчезнаха

0

Прочистих жлъчката навреме с капките Хепавитал и си спестих много и опасни заболявания

prochistih jlachkata
Аз прочистих жлъчката с билковите капки Хепавитал. За моя изненада подобрението след 3-месечното прочистване беше доста осезаемо и аз съм много доволна от постигнатото.

Става въпрос за това, че дълго време аз страдах от една почти хронична умора и зверски сърбежи, които направо ме побъркваха на моменти.

Защо се получи така? Споделям кратка информация, която може да бъде важна за някои хора, особено ако те имат подобни на моите оплаквания.

Ако жлъчните пътища да бъдат блокирани, част от жлъчката се натрупва в черния дроб. Това вреди на клетките на черния дроб, което в някои случаи води до увреждане на черния дроб (цироза). Някои от ранните симптоми са сърбеж и умора.

Други симптоми се развиват с напредването на болестта. Могат да се използват лекарства, които имат за цел да облекчат симптомите и прогресията на заболяването. Това лечение обичайно се провежда в болница. Аз бях изписана оттам с не особено голямо подобрение.

Подобрението може да настъпи ако се направи прочистване с капките Хепавитал. Билковите капки Хепавитал са страхотно и ефективно средство за прочистване на черен дроб и жлъчка, и аз съм много доволна от тяхното действие. Започнете прочистването на жлъчката сега и се погрижете за вашето здраве.

Йорданка Колева от София на 41 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.