Проблемите с жлъчката ми се оправиха с капките Хепавитал

термовизия

Термовизуалната диагностика е надежден, бърз и сигурен метод за откриване на сериозни заболявания

Уж ме оправяха, уж имаше лечение, че и подобрение след това, но всичко беше временно

уейяаоАз имам проблеми с жлъчката от години. Всичко стана изведнъж. Бях на гости на дъщерята. Тя готви много вкусно и беше Коледа, при това, и хапнах повече, даже малко прекалих. Като се прибрахме с жената, аз си легнах, а тя остана нещо да гледа телевизия. Чула ме е по едно време, че викам и пъшкам, а аз такива силни болки имах, че едвам стоях. И дошла при мен и аз й викам, че имам болки. После дойде Бърза помощ, знаете как е. Обаче нямах камъни в жлъчката, друг беше проблема и леко се разминах. Но така взе да ми става много често. И 5 пъти влизах в болницата, но нито операция има, нито нищо. Имал съм бил проблем, холецистит, но засега нямало да се прави операция.

Добре, викам, като няма да се прави, значи аз трябва да направя нещо. И си смених целия режим на хранене. Все едно станах друг човек. Заедно с диетата за жлъчката си поръчах и капки за прочистване на черния дроб и жлъчката Хепавитал. Все едно камък падна от мне, така се почуствах. Все едно някакъв товар смъкнах и все едно ми олекна, ама наистина. Това се случи, след като пих капките за прочистване нас организма „Хепавитал“.

Природата си е природа – силна работа. Само 2 опаковки съм изпил, но вече имам невероятно подобрение в състоянието. Дано така да продължи това нещщо, а аз вече знам, че поне веднъж в месеца трябва да си правя едно здраво прочистване с Хепавитал, за да ми работи нормално жлъчката.

Стоимен Томов от Сандански

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Вече може да намерите “ХЕПАВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.