Проблемите с алкохола останаха в миналото

Проблемите с алкохола останаха в миналото

Много мога да ви разказвам за проблемите с алкохола, но онова, което искам да споделя с вас е, че те останаха в миналото

Проблемите с алкохола останаха в миналото
Проблемите с алкохола останаха в миналото

Моите проблеми започнаха когато разбрах, че ще ме съкращават. Бях работил тази работа в продължение на 20 години и изведнъж – край. Годините ми са такива, че работодателите гледат с недоверие на хора като мен – онези, които са много млади или които остаряват.

Не прецених тогава, че всяко зло е за добро и вместо да се взема в ръце и да оправя това падение, аз продължих да падам, като започнах да пия алкохол.

Това състояние продължи две години. Аз преди проблеми с алкохола не съм имал. Пиех си нормално като повечето хора. Може би това ме спаси и ми даде сили да се измъкна.

Намерих си нова работа, малко по-добра от предишната и пак по моята специалност. Започнах да взимам билковите капки Алкофитал, за да туширам малко влечението към алкохола. Започнах да се контролирам. Започнах и да споделям проблемите, както и онова, което ме вълнува изобщо с жена ми. Осъзнах, че като не задържам нещата в мен, всичко се оправя. Капките Алкофитал действат като предизвикват едно неприятно чувство като се пие алкохол. Те бяха първото и единственото нещо, което намерих в интернет като информация за борба с влечението към алкохола. Радвам се, че този мой първи избор се оказа успешен.

Петко Крумов от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.