Депресия и проблеми в работата – една разболяваща комбинация!

Woman at desk surrounded in adhesive notes, head in hands

Проблеми в работата могат да предизвикат депресия, но да се превъзмогват проблеми, когато има депресия – това вече е доста наприятно

проблеми в работата
Депресия и проблеми в работата – една разболяваща комбинация!

Проблеми в работата са преодолими, но не и когато трябва да се бориш хем с тях, хем с депресията. Много често депресията е предизвикана от проблемите в работата. Случва се и обратното. В повечето случаи говорим за работен стрес, който ако не се лекува може да се превърне в депресия.

Работният стрес е нежелана реакция, която се появява по време или следствие от работата. Психичното здраве определя как мислим, чувстваме и как се държим.

Общи проблеми с психичното здраве, са тези, които:

са най-чести и по-разпространени;
и са успешно лекувани в първичната здравна мрежа, от лекари, а не от специалисти като психиатри.

Това е и работния стрес, когато е в начална позиция

Тревожността и депресията, са най-често срещаните проблеми, свързани с психичното здраве. Често те са реакция на един труден живот, на неприятно събитие, например преместване в ново жилище, тежка загуба, или проблеми по време на работа.

Работата е свързана със стреса стресът и психическото здраве често вървят заедно. Симптомите на стрес и общи проблеми на психичното здраве са подобни, например, загуба на апетит, умора и прекалено желание за плач.

Когато има депресия и когато тази депресия се срещне със стреса, който се образува на работното място, тогава вече могат да настъпят някои доста неприятни промени, свързани със здравето.

По-голямата част от хората с психични проблеми се третират от личния си лекар и повечето от тях са в състояние да продължат да работят продуктивно. Данните показват, че заетостта може да бъде от голяма полза, както за работодателя и за работника или служителя, който страда от депресия.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.