https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Капките Стресовитал са отлично средство при проблеми с нервите

0

Проблеми с нервите започнах да имам след като се преместих да живея в друг град, смених си работата и средата

problemi s nervite
Капките Стресовитал са отлично средство при проблеми с нервите

Проблеми с нервите ми създадоха много главоболия, и бяха причина да прекарам известно време в болницата. След като започнах да употребявам капките Стресовитал аз започнах и да се възстановявам. Годината, през която се преместих да живея и работя в София беше най-голямото изпитание за мен. Билковите капки Стресовитал ми възстановиха нормалния сън, а с това ми се подобри и състоянието на нервите. Най-много се радвам, че започнах да ги употребявам в момент, в който крайно се бях обезверила и не мислех, че ще се справя.

Проблемът при мен е следния. Аз дълго време живях с родителите си. На 37 години съм, разведена, без деца. И след като се разделих със съпруга ми, за мен беше най-естественото нещо да се върна при тях. И свикнах с това положение. В един момент обаче останах без работа и ми се наложи да правя някои реорганизации. Намерих си нова работа в София и реших да се преместя. Това обаче предизвика проблем с нервите, който аз овладях навреме, след като започнах да употребявам капките Стресовитал.

Сега съм добре. Свикнах вече с новото положение и гледам да не се тревожа за глупости.

Христина Генчева от Пажарджик

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.