Започнах да имам проблеми с алкохола още като тинейджърка

Проблеми с алкохола имам все още, въпреки че се опитвам да ги изчистя. В момента отказвам пиенето на алкохол с капките Алкофитал

проблеми с алкохола
Започнах да имам проблеми с алкохола още като тинейджърка

Проблеми с алкохола имат и много мои връстници, нищо че не са така сериозни, колкото моите. Аз започнах да пия, защото бях пълничка. Не че сега съм по-слаба. Както е ясно, алкохолът не ми реши проблемите, даже напротив.

Сега, откакто започнах да отказвам пиенето, се чувствам по-добре. Някак успях да събера парчетата от себе си. Това ми помогна да потърся начин да спра да пия.

Средството, с което успешно се справям с моята зависимост към алкохола, се казва Алкофитал. Това са билкови капки, които са направени от билки, с действие върху центъра на зависимостите в мозъка. Употребата на капките Алкофитал ми помага да пия по-малко алкохол, защото по този начин се предизвиква непоносимост към алкохола. Колкото повече употребявах капките Алкофитал, толкова по-малко алкохол пиех.

Сега съм на петия месец от моето твърдо въздържание, без да съм ползвала капките Алкофитал. Може да се каже, че сама се въздържам. Надявам се да издържа още и да се справя с всички тези проблеми с алкохола, които дефакто са най-разнообразни. И, дано моята история накара някой, който също има проблеми с алкохола, да спре да пие, и да си оправи живота, докато е млад.

Мария Гергова от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.