Проблеми, проблеми, и накрая – проблеми с алкохола!

Проблеми има всякакви. И всеки има проблеми. И не всеки е в състояние да се справи с тях. И аз не бях, затова започнах да употребявам алкохол

проблеми

Проблеми всеки ден, проблеми от всякакво естество. Да, мога да продължа да се оплаквам, но може и да стана и да свърша нещо по въпроса, така че проблемите да ги няма. Аз, като една типична, инертна Риба, реших да се отдам на отчаянието и да започна да пия . Не знам защо реших, че алкохола може по някакъв начин да ми реши проблемите. Или да ги направи невидими. Или… кой знае… Това, с проблемите, които имах с алкохола, беше един доста тъмен и неприятен период за мен. Честно да ви кажа, не искам да си спомням. искам просто да продължа напред, сега, когато съм постигнала някакво равновесие.

За да си реша проблемите с алкохола много ми помогнаха капките Алкофитал. Тези капки имат уникално въздействие. Помогнаха ми да придобия непоносимост към алкохола, което за мен е много добре. Добре е защото аз намирам алкохола за вкусен.

Другото, което направих е да започна да се справям с всеки един проблем. Написах ги на един лист – от най-трудния до най-лесния, и започнах. Всеки ден се следях. Исках да знам, че малко по малко това бреме си отива от мен!

Мира Хаджиева от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.