https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Проблем с килограмите реших, благодарение на капките Хепавитал

0

Здравейте, казвам се Катерина. Никога не съм имала проблем с килограмите. Имах страхотна фигура без никакви усилия, диети и мъчения

проблем с килограмите

Проблем с килограмите нямат дори близките ми. Не знам дали се дължи на ген или просто съм голяма късметлийка. Майка ми винаги ме е учила, че една жена трябва да се поддържа и да не бъде немарлива. От мен се изискваше единствено да имам перфектни грим и прическа, понеже както вече споменах проблем с килограмите нямах.

Хванах си сериозен приятел, преди просто не се задържах дълго с някой. Реших, че трябва да стана сериозна, но май взех ролята си твърде при сърце. Превърнах се буквално в отчаяна степфордска съпруга. Нямах социален живот, зарязах всичко и всички заради този човек. Единственото ми забавление беше чистенето на банята, а най-добрата ми приятелка бе готварската печка. Може би от трупаното напрежение получих хормонален дисбаланс.

Когато ме прегледаха ми предписаха едни противозачатъчни. Точно след около седмица започнах да забелязвам промяна в теглото си. С една дума надебелях. В ужаса и отчаянието си реших, че трябва да предприема нещо. Първо подредих живота си, отървах се от хомота, който ми бе надянат. Върнах се към приятелите си и живота си. Докато бяхме на кафе с Милена, дългогодишна приятелка и обсъждахме проблема с килограмите, тя ми препоръча Хепавитал. Зарязах противозачатъчните и започнах да го пия, съчетавайки го с правилен хранителен режим и спорт, резултатите не закъсняха. Върнах се сравнително бързо към любимия си силует. Освен това благодарение на Хепавитал се чувствах и много по-тонизирана. Продължавам да си го пия, просто ме кара да се чувствам добре. Искрени благодарности!

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.