Проблем с килограмите ме накара да започна да ползвам капките Хепавитал

Никога не съм си представял, че някой ден ще седя пред компютъра си и ще разказвам за това как съм имал проблем с килограмите

проблем с килограмите
Проблем с килограмите започнах да имам преди няколко години. Тренирах дълги години лека атлетика. Mай от това се подразбира, че водех доста здравословен начин на живот. Тичането беше моята страст, беше перфектната терапия, когато бях изправен пред някакъв проблем. Имам доста медали, с които се гордея. Малко ми е тъжно, че сега мога единствено да ги показвам на приятели и да гледам на тях с някакъв сантимент.

Трябваше да спра да тренирам понеже скъсах сухожилие и нещата се усложниха. Ако мога да се изразя метафорично, това бе равносилно на да отрежеш крилата на птица. Застоях се, колкото и да се опитвах да се храня поне малко здравословно, започнах да качвам килограми. Не се харесвах такъв, но не знаех как да обърна процеса, не можех да тренирам. Какво ми оставаше?

Щастлив съм, че в този момент не паднах духом , наложих си, че ще се справя . Бях далеч от мисълта да започна да се тъпча с глупави хапчета, исках да е нещо на билкова основа. Така попаднах не Хепавитал. Консултирах се с една приятелка, която беше започната с капките, изчетох и всички мнения за тях. Нямаше място за тревога и веднага ги поръчах. Страшно съм доволен, освен че стопиха излишните килограми, Хепавитал ми помогнаха и да се чувствам по-добре, като премахнаха някой стари болежки.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.