Проблем с алкохола ме раздели с всичките ми приятели

Аз имах проблем с алкохола, който успях да ликвидирам единствено с помощта на най-верния ми приятел и капките Алкофитал

пиянство
Проблем с алкохола ме раздели с всичките ми приятели

Здравейте от мен. Казвам се Костадин и съм от София. Загубих всичките си приятели заради проблем с алкохола. Успях с лекота да прогоня всички, защото правех постоянно глупости. Сбивах се, карах се и се държах отвратително под влиянието на алкохола. Нямах вечер в която да пропусна. В началото пиех по малко, но след това започнах да пия в огромни количества.

Започнах да осъзнавам, че наистина имам проблем едва когато останах почти сам. Не исках да си призная и отричах, когато ми казваха, че имам проблем с алкохола. Преди около година и нещо най – близкия ми приятел, единствения който ми беше останал, една вечер искаше да дойде на гости в къщи, за да си поговорим. Когато дойде ми каза, че е прочел в интернет за капки, които са за хора с проблем с алкохола. Обясни ми за какво са и как действат. Нямах избор в ситуацията, а и знаех, че той не ми ги говори тези неща, за да ми навреди, или за да ме обиди. Послушах го, поръчах си капките Алкофитал и започнах приема на капките. Ефекта не закъсня. Постепенно започнах да намалям консумацията на алкохола и виждах живота с отворени очи. Бях много благодарен, както на него , така и на капките Алкофитал, благодарение на които в момента аз живея в реалността и имам един нормален и пълноценен живот.

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.