Проблем с алкохола ме раздели с любимата жена

Моята история не е по-различна от историята на всеки, който е имал проблем с алкохола

 

alkohol
Проблем с алкохола ме раздели с любимата жена

Казвам се Станчо Коцев и съм от град Бургас. Алкохолът почти успя да опропасти моят живот. Започна се от проблем в семейството, който за малко не ме погуби. Имахме проблеми със съпругата ми, а това ме накара да посегна на чашката. Не успявах да открия решение на проблемите и все повече и повече се наливах с алкохол. Дори в работата започнах да си имам неприятности, а там вече започнах да осъзнавам, че аз съм виновен и проблемът се крие в мене. Един ден тя седна на масата и ме извика при нея. Изплаших се. Искаше или да открием решение или тя ме напуска. В този момент се почувствах безпомощен и безполезен. Разплаках се като малко дете и отидох в кухнята където се напих от мъка, че не мога да оправя нещата. На сутринта тя ми даде някакво шишенце и каза да поровя в интернет и да разбера оттам какво е това. Каза ми, че отива при майка си и ще се върне, когато разбере, че съм се подобрил.

Стана ми тъжно, но намерих каквото е нужно и разбрах, че това са билкови капки Алкофитал. Започнах да ги взимам, и благодарение на тях значително намалих консумацията на алкохол. Когато тя се върна, аз вече по – спокойно можех да седна на масата с нея и да разговаряме.

Установихме, че с течение на времето капките Алкофитал ми помогнаха за моя проблем с алкохола.

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.