При да откажа алкохола с капките Алкофитал, изпивах по 4-5 големи на ден

Да откажа алкохола е голяма победа за мен. Аз успях да се справя, благодарение на капките Алкофитал. Това е едно много добро средство за зависими

да откажа алкохола

Да откажа алкохола много ми помогна и моята жена, която стана причина да започна да ползвам капките Алкофитал. Капките Алкофитал са билкови капки, които предизвикват непоносимост към алкохола. Тя се изразява в това, че като се взимат капките се получава един такъв ефект, който не може да се опише точно. Да, мога да кажа, че като пия едно питие, капките Алкофитал правят така, че да не продължа нататък. Изобщо, мисля че за всеки е индивидуално. Що се отнася до действието на капките, те имат някакво въздействие върху центъра за зависимости в мозъка. Това ще рече, че с натрупване на техния прием, ефекта е още по-голям.

Аз взимах капките Алкофитал в продължение на 5 месеца, без прекъсване. По принцип има почивка между приема, но аз реших, че няма да ми навреди, ако продължа да ги взимам без да спирам. И така стана – капките Алкофитал наистина ми помогнаха да откажа алкохола.

Сега се чувствам наистина много добре. За мен не представлява трудност да отида някъде с приятели, в някое заведение, и да не пия алкохол. Перфектно се владея.

Владимир Попов от Бургас

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.