От преяждане и мързел се разболях, не от друго!

Редовно преяждане, никакво движение и по няколко шоколада – ето така се дебелее качествено. Така станах близо 100 килограма

преяждане
От преяждане и мързел се разболях, не от друго!

Преяждане, че някой път и препиване – това ми донесе не само излишни килограми, но и допълнителни болести. Бях станала 102 килограма – нещо огромно. Имах корем, който можеше да побере цяло село, че и малък областен град. Страшна работа, страшна излагация. Не мога да кажа за колко време напълнях, но мога да кажа за колко отслабнах. Това се случи за 9 месеца. За тези девет месеца аз съвсем не съм станала с тяло на фотомодел, нищо подобно. Но килограмите, които свалих, са най-много от както се помня, че пазя някакви диети и така нататък. Или по-скоро – откакто станах дебела.

Това преяждане наистина ми причини много вреди. Високо кръвно, мазен черен дроб, ГЕРБ – все болести, които трудно се лекуват, защото стават хронични. Ужасна работа.

Но, откакто започнах да взимам капките Хепавитал, които са за мазен черен дроб, започнах да слабея. Само три месеца съм пила капките Хепавитал. Докато ги пиех си наложих някаква много елементарна диета. И продължих да я спазвам тази диета, до този момент. Сега замислям ново тримесечно прочистване с капките Хепавитал. Важно е да не спирам прочистването на черния дроб, за да продължа да отслабвам. Важно е и повече никога да не изпадам в онези състояния на преяждане, заради които станах 100 килограма.

Недялка Димитрова от Монтана

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.