Претърпях абсолютна промяна само след две опаковки Хепавитал

Аз искам да се похваля как само след две опаковки от капките Хепавитал успях да постигна онова, което с една торба хапчета не успях

билки
Претърпях абсолютна промяна само след две опаковки Хепавитал

Искам още от самото начало да кажа, че аз не отричам медицината, даже напротив. Аз самата съм медицинска сестра и знам колко важно е лечението. Обаче аз имах едни много особени проблеми, които не успях да туширам с хапчета и традиционно лечение. Когато става дума за омазняване на черен дроб, най-добре е човек да се довери на билките. Лекарствата може и да помогнат, но може и да навредят повече. Затова аз започнах да лекувам моя мазен черен дроб с капките Хепавитал. Капките Хепавитал са билков продукт с който мога да отстраня онова, което се е натрупало в черния дроб и му пречи да работи нормално.

Когато черния дроб не работи нормално, се случва да има много усложнения с други органи и системи. Аз започнах прочистването лятото, за да се възползвам от многото плодове и зеленчуци, които има през този сезон. Минах на вегетариански режим и ядях само сурови храни, главно плодове и зеленчуци. Един път в седмицата ядях телешко варено и риба, а през останалото време салати и супи.

След този двумесечен период на прочистване трябва да каже, че аз се чувствам много добре, изглеждам още по-добре и съм амбицирана да продължавам и да поддържам хубавата промяна, която се случва с мен.

Росица Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.