Прекалих с алкохола и си провалих живота

Прекалих с алкохола и си провалих живота съвсем целенасочено, но сега вече намирам начин да се оправя с капките Алкофитал

прекалих с алкохола

Прекалих с алкохола и сега разбирам, че това е било най-голямата ми грешка. Надявам се да мога да я поправя. Знам, че след като прекалих с алкохола за мен прошка няма, но поне да мога да изживея онова, което ми остава с достойнство.

Много е важно да кажа, че сега ползвам капките Алкофитал, чието действие е много добро за мен. Билковите капки Алкофитал предизвикват непоносимост към алкохола. По този начин аз започнах да имам дни, в които не пия алкохол. Началото беше много трудно, но се надявам вече всичко да се оправи.

За капките Алкофитал аз научих случайно. Искам да кажа на целия екип, който ми помогна да се сдобия с капките, че това е най-добрия продукт за отказване на алкохола. За мен е много добре, че го ползвам. Освен това, го има в аптеките. А ако искам, мога и да си го поръчам, защото го доставят лично, до адрес. Доставката, разбира се е безплатна. Аз винаги си поръчвам по три опаковки, защото има много хубава отстъпка.

От друга страна, хем съжалявам, че прекалих с алкохола, хем се радвам. Радвам се, защото за мен това е предизвикателство, с което съм готов да се справя. Мисля, че всеки, който има някакви проблеми с алкохола, трябва да ползва капките Алкофитал – убеден съм, че ще му помогнат и на него.

Никола Симчев от Русе

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.