Предпочитам да се предпазя от болести, отколкото да ги лекувам!

С капките Хепавитал и редовно прочистване на черния дроб държа далеч всякакви болести

hepavital-kapkite
Предпочитам да се предпазя от болести, отколкото да ги лекувам!

Опитвала съм да пазя диети, да спазвам хранителни режими, да правя разни неща за здравето си, но всичко е имало временен ефект. Най-доволна останах от ползването на билковите капки Хепавитал, които са за прочистване на черен дроб и жлъчка. По време, когато ги взимах, а това беше точно един месец, защото за толкова време е една опаковка, аз спазвах лек хранителен режим, който не ме ограничаваше много и не изискваше кой знае какво.

Става въпрос, че по време на прочистването аз отказах да ям хляб и сладки десерти, както и да пия алкохол и газирани. Иначе всичко друго си ядях. Промяната след прочистването с капките Хепавитал беше много голяма. Аз направих две последователни прочиствания точно преди Коледните пости и трябва да ви кажа, че така добре не съм се чувствала скоро. Затова предпочитам да се пазя от болести, отколкото да ги лекувам. С капките Хепавитал става точно това. Само който не е пробвал да се прочисти с тях, само той не знае колко добро е действието на тези капки и как добре прогонват всякакви болести. Аз се чувствам много добре, отслабнах, прочистих се и се радвам на живота както никога досега.

Калина Манолова от Сливен

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.