Преди 14 месеца изпих последната чаша с алкохол

Здравейте, казвам се Петър и преди малко повече от година изпих моята последна чаша с алкохол

 

alkoholizam Дълго време се чувствах безсилен да се справя с проблемите и затова започнах да пия алкохол. Чувствах се премазан от всичко, което ми се случи, въпреки че сега като си правя една ревизия на живота, аз си давам сметка, че не е било чак толкова страшно. Ако се бях амбицирал и мотивирал, можех да се справя с абсолютно всичко. Сега имам силата да кажа и да направя това, но преди ми беше трудно.

Много съм чел за проблемите, които хората имат, когато употребяват алкохол. Знам, че не е толкова лесно човек да се откаже. По себе си разбрах. Но също така разбрах, че когато човек иска, може да постигне онова, което си е наумил. Аз дълго време бях безсилен, но намерих смисъла да се справя с проблемите ми заради мен самия и заради семейството ми. За справянето ми с алкохола много ми помогнаха моите близки и капките Алкофитал.

Аз първо тях започнах да взимам, а след това тръгнах и на терапия при психолог. Това съчетание много ми помогна да видя правилния път за справяне. Сега съм чист. И съвестта ми е чиста, и тялото, и мисълта. Мина достатъчно време, откакто изпих последната си чаша и разбрах, че алкохолът не може да решава проблеми, а иначе създава допълнително.

Цветан Манолов от Варна

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

http://youtu.be/O1XZDSmMK90

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.