Преборих алкохолната зависимост с билки

Алкохолната зависимост беше толкова силна, че не виждах начин да се справя с нея, докато не открих капките Алкофитал

alkoholna zavisimost
Преборих алкохолната зависимост с билки

Билковите капки Алкофитал ми помогнаха да се справя с най-големия ужас в моя живот – алкохолната зависимост. Бях започнал да пия под влиянието на случки, които не са особено приятни и които малко объркаха живота ми. Работата ми е много стресираща. Освен това жена ми леко кривна от правия път и трябваше да се справям и с нейната изневяра. Това ми дойде в повече и започнах да пия, за да намеря поне някакво успокоение. Нищо подобно! Създадох си още повече проблеми.

Алкохолната зависимост е много коварно състояние. кара те да мислиш и вършиш неща, които никога преди не си и предполагал, че може да мислиш и вършиш. Поне с мен беше така. Но, аз навреме получих помощ. Капките Алкофитал се оказаха доста ефективни в моя случай и всичко, което последва от деня, в който започнах да ги приемам, беше единствено и само в ущърб на алкохолната зависимост. За осем месеца се оправих. Трудно беше, но билковите капки ми помагаха да не пия, защото те предизвикват отвращение към алкохола. Това беше най-доброто, което успях да направя за себе си през последните две години на упадък. Сега съм стабилизиран и единственото, което ми остава да направя е да продължа борбата с алкохолната зависимост, докато не я изкореня напълно.

Мартин Налбантов от Бургас

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.