След празниците – задължително прочистване с капките Хепавитал

Празниците наближават, и със сигурност ще отминат, но ако не се погрижете за черния дроб навреме, със сигурност състоянието му дълго ще ви напомня за тях

празниците
След празниците – задължително прочистване с капките Хепавитал

Празниците са желани от всички нас. Едва ли има някой, който да не усеща Коледния дух, без значение дали вярва в Дядо Коледа, или не. Не бива да забравяме, обаче, че вече не сме деца, и трябва да сме отговорни към нашето здраве.

Най-много от празничните трапези страда черния дроб. Той трябва да се справя едновременно с храната и алкохола, с които сме го натоварили. И за разлика от стомаха, черния дроб боли, или показва симптоми на болест едва когато положението е вече много, много лошо.

Празниците могат да причинят или да влошат състояние, наречено стеатоза. Това е омазняване на черния дроб, причинено от алкохол, храни или лекарства. Истината е, че в продължение на един-два месеца ние прекаляваме регулярно с храна, алкохол и лекарства.

Ето защо е добре, дори задължително, да се направи прочистване на черния дроб. Ако започнете сега прочистващата програма в продължение на 3 месеца с капките Хепавитал, напролет ще имате ново самочувствие. Ще имате не само по-здрав черен дроб, но ще сте по-слаби и по-тонизирани. Не забравяйте, че най-добрата инвестиция е тази за здравето. Тя ще ви се върне стократно. Поръчайте капките Хепавитал и започнете прочистването на черния дроб още СЕГА!

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.