https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Ако сте решили да се пречистите, то за да мине всичко нормално и да успеете да постигнете желаните резултати, а именно добро общо състояние и повече енергия, то ще трябва да се съобразите с някои правила, които да спазвате. Ето ги и тях:

1. Като за начало се подгответе психически за това, което мислите да направите, като си представяте, че с всеки изминал ден вашето тяло е все по-чисто. Не подготвите ли психиката си, никога няма да успеете да се справите.

2. Ако страдате от хронично заболяване, преди началото на пречистването е добре да направите консултация с диетолог или лекар-специалист.

3. Никога не правете детокс или такива диети повече от една седмица, в противен случай ще лишите организма си от калий и други безценни хранителни вещества, което може да доведе до далеч не така положителния резултат, който търсите. 

detox4. Проверете продуктите. Ако към някой от храните, които влизат в тази диета имате алергия, то я заменете с друга. В никакъв случай не пренебрегвайте опасностите, които може да крие тази алергия.

5. Детоксикиращите диети с плодове и зеленчуци са нож с две остриета – пречистват организма, но за сметка на това ще се чувствате постоянно гладни, тъй като тези продукти изострят още повече апетита. Препоръчително е да наблегнете на ябълки, портокали и банани, които ще задоволят глада ви.

6. Нека храненето става в малки съдове. Така имате шансове да намалите консумираната храна и нейните огромни порции.

7. Всеки метод за интензивно прочистване на организма е абсолютно противопоказен за бременни и кърмещи жени!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.