https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Животът с посттравматично стресово разстройство е предизвикателство

0

Това е едно непрекъснато предизвикателство да живея с посттравматично стресово разстройство (ПТСР)

posttravmatichno-stresovo-razstroistvo
Аз съм страдал от посттравматично стресово разстройство през голяма част от живота ми. Сега мога да гледам назад и да се усмихвам на всички хора, които мислеха, че съм имал съвършен живот. Бях млад, красив и талантлив, но без тези хора да подозират дори, аз бях тероризиран от недиагностицирано инвалидизиращо психично заболяване.

След като беше правилно поставена диагнозата посттравматично стресово разстройство, когато бях на 35 годишна възраст, аз знам, че това просто е един аспект от живота ми, през който трябва да премина. И смея да твърдя, че се справям. Справям се, благодарение на подкрепата и разбирането на моите близки, на съпругата ми и на приятелите ми.

На този етап аз съм добре и не провеждам почти никакво медикаментозно лечение. Единственото, което взимам, са капките Стресовитал, които са моето поддържащо лечение. Капките Стресовитал са билкови капки, които представляват букет от много добре подбрани билки. Освен всичко друго, капките Стересовитал могат да се приемат лесно, действат бързо, и благодарение на тях аз се чувствам добре с моята диагноза посттравматично стресово разстройство.

Имам нужда да спра за известно време тежките успокоителни, които пия през останалото време. Имам нужда, защото така се чувствам малко по-добре, по-свободен, по-леко дишам. И не на последно място – чувствам се малко по-спокоен.

Искам да кажа и още нещо в заключение. Капките Стресовитал могат да се взимат не само от хора, които като мен страдат от посттравматично стресово разстройство. Те са чудесни и за онези, които просто търсят малко спокойствие в забързаното си ежедневие, или искат да подобрят съня си.

Борис Димитров от София на 42 години

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.