https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Постродилната депресия не трябва да бъде тема табу

0

Постродилната депресия е все по-често явление, и все повече жени страдат от нея

postrodilna-depresiya
Постродилната депресия все така е тема табу, и все по-малко се говори за нея.

Моето име е Диана и аз съм на 34 години. Имах проблеми с постродилната депресия , след като родих първото ми дете преди четири години и аз искам да споделя моя опит. Не ми е много лесно да пиша, защото темата за постродилната депресия е много лична. Аз просто чувствам, че това е важно, защото все повече жени имат този проблем, но се страхуват, или по-скоро се срамуват да говорят за него.

Постродилната депресия е заболяване. Подкрепата и разбирането от страна на близките е много важна, много по-важна и от лекарствата, които психиатрите изписват.

Най-общо казано, по време на постродилната депресия всичко ми беше черно. Никой не можех да понасям и мразех себе си. Не можех да възприема тялото си, не можех да свикна с нощните събуждания, с това че мъжът ми отиваше на работа, а аз си оставах у дома. Много бяха нещата, които направо ме задушаваха… Важно е да се признае всичко. Важно е да кажете дори и само на себе си всичко това, което ви тежи, а ако може да го извикате на глас, ще е е още по-добре. Аз съм най-доволна от ефекта на капките Стресовитал, които започнах да взимам накрая. Честно казано, откакто започнах да взимам капките Стресовитал, аз станах много по-спокойна, много по-отворена към себе си и към всичко, което ми се струпа на главата. Успявах да се справя със задълженията, бях отново онази спокойна и уравновесена жена, която бях преди.

Постродилната депресия трябва да бъде овладяна, да се намери начин и средство за нейното решение. За мен това бяха капките Стресовитал, и аз с две ръце ги препоръчвам на всички жени, които имат проблеми с постродилната депресия.

Диана Михайлова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.