Постигнах желаната промяна след прочистване на черния дроб с билки

Промених фигурата си след прочистване с капките Хепавитал

 

лайка Винаги съм била пълничка, още откакто се помня. Мислех, че е нормално, все пак не може всички да сме еднакви. Научих се да обичам себе си и тялото си, вярвах, че то работи за мен, че тези килограми са здраве и плюех жените с перфектни мерки, които буквално живеят във фитнес салоните. Имах самочувствие, не се криех в широки и безформени дрехи и не обръщах внимание на неодобрителните погледи. Те никога не са ми пречили.

Основната причина да се замисля за отслабване беше здравето ми. Задъхването, затрудненото дишане, пигментацията на кожата ми и куп други неприятни симптоми. След преглед се установи, че черния ми дроб произвеждал някакви ензими в повече и нещо не бил наред. Лекувах се, но едно притеснение остана в мен. Заради това или заради нещо друго, все не можех да отслабна.

Май трябваше да стана част от сектантското фитнес общество. Взех си карта за фитнес, проливах огромно количество пот и нерви в очакване на желание резултат, но той така и не идваше. Премахнах от менюто си любимите банички и еклери, бягах от захарта като дявол от тамян. Но всички тези мъки единствено ме накараха да се страхувам от кантара, който сякаш се беше заковал на цифрата 94. Депресирах се и се затворих в себе си. От уверения и усмихнат човек, който бях, не бе останала и следа.

Тогава една аптекарка ми предложи да пробвам с капките Хепавитал. Бях резервирана и не очаквах успех, приех го като поредната проба. Но, ето че бях приятно изненадана. След третото прочистване с капките Хепавитал аз се погледнах в огледалото и не повярвах на онова, което видях. Подпухналата и вечно прежълтяла жена, която бях, я нямаше. Явно природата си знаеше работата. Много съм доволна от капките Хепавитал и дори сега когато съм с 12 килограма по-малко от плещите ми, продължавам да ги пия.

Катя Попова

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.