https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Посещенията във фитнеса ми съсипаха здравето

0

Аз бях неразумен към посещенията във фитнеса, и това ми съсипа здравето на черния дроб и на сърцето

steatozata
Това, което искам да ви призная, не е много приятно. Преди време аз бях пристрастен към фитнеса. За мен посещението във фитнеса беше нещо като дрога. Посещавах фитнеса сутрин и вечер. Хранех се здравословно, но не това е проблема. През по-голямата част се чувствах страхотно. Направих мускули,м стегнах тялото, жените взеха повече да ме заглеждат.

После започнах да прекалявам с хранителните добавки. Уж ги взимах внимателно и пестеливо, но накрая малко им отпуснах края. Дойде момента в който намерих човек, който да ме снабдява редовно с тях и на добри цени, и се получи нещо като пристрастяване.

Това ми се отрази зле на здравето на сърцето и на черния дроб. Уж съм млад, а започнах да се чувствам като 60-годишен. Аз всъщност съм на 28 години.

Много време ми беше необходимо, за да се стабилизирам и да оздравея. Трябваше да се лекува. Трябваше и да започна да посещавам разумно фитнеса. Поради тази причина аз започнах да взимам капките Хепавитал. Те са един много добър препарат за прочистване на черния дроб.

Сега се чувствам добре. Пак ходя във фитнеса, пак спортувам, но не взимам никакви добавки. Вече не си съсипвам здравето с кофти дроги. Вече се грижа за него.

Пламен Рангелов от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.