https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Помогнете на черния дроб да се справи с празничното преяждане

0

Измина малко повече от месец, откакто станахме от Коледните трапези, но черния дроб все още не може да се справи с натрупаното по празниците

chernia drob
Затова трябва да помогнем на черния дроб да се справи с остатъците от новогодишното преяждане.

Добрата новина е, че максималното количество мазнини, което може да се трупне по тялото ни за едно денонощие, е само 150 г (при средно телосложение и ръст около 170 см). Това ще рече, че максималната вреда за 10 дни е около килограм. За съжаление покрай него след празничното похапване в организма се задържа и излишък от вода, остатъци от лошото храносмилане и други „екстри“. По този начин сумарно се събират вече 5-7 кг. И ако с отпадните продукти можем да се справим с разтоварващи дни, излишните мазнини е по-трудно да стопим.

Разтоварването след празниците има и психологичен ефект: слагаме черта на почивката и се връщаме към работен режим. За чисто визуалния ефект не е препоръчително да бързаме. Не си поставяйте за цел да свалите качените килограми за 2-3 дни и не се подлагайте на жесток глад. Така няма да постигнете нищо, защото ще алармирате метаболизма да превключи на защитен режим. Ще навредите и на здравето си.

Разтоварващата програма най-напред ще прочисти организма ви, едва след това ще задейства изгарянето на натрупаните мазнини. Заради тях ще трябва да добавите към програмата си и повече физическа активност. Така хем ще изразходвате повече калории, хем ще активизирате метаболизма си.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.