Полезно е отслабването с капките Хепавитал

Капките Хепавитал са билков продукт за прочистване на черния дроб и жлъчката. Ползват се не само от хора, които имат проблем с тези два органа

капките Хепавитал
Полезно е отслабването с капките Хепавитал

Капките Хепавитал е задължително да се ползват от хора, които искат да отслабнат. В това се уверих сама. От една страна – спомагат за естествените процеси на изчистване в тялото. От друга – капките Хепавитал са страхотна помощ за омазнения черен дроб. А щом има излишни килограми, то няма как черния дроб да не е омазнен. По този начин се постига двоен ефект – хем се отслабва, хем това отслабване се случва с грижа за здравето.

Аз започнах да ползвам капките Хепавитал, когато една сутрин се събудих, и установих, че съм станала 80 килограма, почти. Много близо бях. Това беше някаква психологическа граница за мен. Все пак, аз съм висока 1 и 63. Изглеждах като топка. Не че и преди да се претегля не съм знаела как изглеждам, но просто за мен беше различно. Всеки, който е трупал излишни килограми, знае за какво говоря.

Затова изобщо не мислих много, когато реших да ползвам капките Хепавитал за прочистване на черния дроб. За мен беше важно, че има освобождаване от течности, шлаки и всякакви други неприятни неща, с които е затлачено тялото ми.

Още след първото тримесечно прочистване с капките Хепавитал аз се почувствах много добре. Затова ще продължа да се прочиствам и да се грижа за здравето си и да не натрупвам килограми с капките Хепавитал.

Калинка Попова от София на 39 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.