https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Подут корем? Излишни килограми? Капките Хепавитал са решението!

0

Когато става дума за подут корем, или излишни килограми, жените са готови да си правят какви ли не експерименти. И в крайна сметка нито един не е успешен

подут корем

Подут корем има почти всеки човек, в един или друг момент от живота си. Но, когато това е съчетано с излишни килограми и тлъстини по цялото тяло, картината е много грозна. А усещането е повече от неприятно.

Аз съм имала подут корем. Имам, все още, и някои и друг излишен килограм. Пробвала съм диети, хапчета, чайчета – какво ли не. Има успех, свалят се килограми, ама временно. После всичко се връща с огромна сила и двоен размер.

Затова дебелите хора трябва да направят нещо друго. Трябва, преди всичко, да помислят за здравето си.

Аз отслабнах когато започнах да мисля за здравето си. В момента, в който си казах, че здравето ми е важно, аз забравих всичко, което е свързано с диетите. Изградих си режим. И – успях! Защото режимът е в основата на живота. Да, хубаво е да се правят неща, които не са планирани, но когато човек има някаква ясна и изразена визия, нещата се случват по-лесно. И за по-дълъг период от време. Така беше при мен и с капките Хепавитал, които започнах да ползвам просто за да подобря здравето си. Благодарение на тях сега нямам нито подут корем, нито съм толкова дебела, колкото бях.

Сами разбирате, че грижата за здравето е всичко! И тя е причината за добрите резултати.

Гергана Делчева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.