https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Подкрепа от близките и капките Алкофитал ми помогнаха да откажа алкохола

0

Group therapy session

Подкрепа от близките при отказване на алкохола е от голямо значение. Това е така, защото е нужно човек да знае, че не е сам в изпитанията

подкрепа от близките
Group therapy session

Подкрепа от близките е важна при всичко изпитание. Но, много по-важна е, когато човек иска да се справи с някоя негова слабост. Аз знам, че не е лесно, но също така знам, че нямаше да бъде възможно, ако не беше подкрепата от близките. И не на последно място – можеше и да не съм същия аз, който сега пише, а някой деградирал, слаб човек. Човек, който има само себе си и нищо друго.

Аз за моите проблеми с алкохола не искам да разказва. Какво да кажа за това? Да кажа какъв боклук съм бил, как съм се излагал, и как съм излагал и тях? На кой му се слушат подобни неща? Не е ли по-важно как съм се справил? Как съм успял да имам тази подкрепа от близките, как съм спечелил отново тяхното доверие. Защото, аз знам, че без тях нямаше да се справя.

Много ми помогнаха и капките Алкофитал, който продължавам да взимам, и които ми помагат да се справя с желанието, когато ми се пие алкохол. Това желание го имам почти постоянно. Но, благодарение на капките Алкофитал успявам да балансирам по някакъв начин. И се справям – вече не пия, както преди. Нямам нито желание, нито намерение. Искам промяна, и това. Искам да живея по различен начин, и се надявам да успея.

Митко Топалов от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.