https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Една подадена ръка винаги помага при отказване на алкохола

0

Винаги е добре, когато има подадена ръка. Знаеш, че има на кого да разчиташ в трудните моменти и на кого да се облегнеш, когато не можеш да продължиш

подадена ръка

Подадена ръка, подкрепа, добра дума. Толкова малко му трябва на човек, който е решил да се прости с труден навик. И не на последно място – помощ, съвет, предложение. Сега някой ще каже, че много искаме. Но, ако не знаете какво е да си зависим от алкохола, по-добре замълчете. И не на последно място – никога не казвайте, че това на вас не може да се случи. И аз си казвах така. Казвах си, че мога да спра, когато искам, но не успях.

Зависимостта към алкохола е като белег – заличаваш го, но знаеш, че е бил там. Аз нямаше да мога да се справя, ако не беше ми подадена ръка. Най-важната подкрепа получих от най-важния за мен човек, а именно – жена ми. Тя беше до мен в най-трудните моменти, когато ми беше най-тежко и страшно. Ползвах капките Алкофитал в началото. Сега, две години откакто съм спрял алкохола, ползвам отново тези капки. Защото те ми дават стабилност.

Капките Алкофитал предизвикват непоносимост към алкохола, и така карат човека, който има проблем с пиенето, да се откаже. Сега ги взимам пак, защото се усещам слаб, сещам се пак за онзи белег, който уж е заличен, но знам, че го има.

Иван Пройчев от София на 32 години

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.