Победих паниката с една невероятна билкова комбинация

Паниката беше една съществена част от живота ми, докато не открих средство, с с което да я победя, средство, което направи дните ми много по-спокойни

паниката

Паниката направо ме парализираше. Имаше моменти, в които трудно излизах от нас, защото струпването на много хора ме изнервяше и плашеше. Не винаги съм била такава. Започнах да се плаша след като преживях един инцидент. Пред мен, на една пешеходна пътека кола блъсна един човек. За късмет сблъсъкът не беше фатален. И шофьорът, и пешеходеца се разминаха само с уплаха. Уплашена бях и аз. След този случай паниката ме обземаше всеки път, щом ми се наложеше да изляза на улицата.

С течение на времето положението ми се влошаваше. Започнах да ходя на терапия при една психоложка. Нейно беше предложението първо да опитам да овладея паниката с билки.

Започнах да търся информация за някакъв препарат на билкова основа, който мога да ползвам. Така попаднах на сайта на капките Стресовитал. Капките Стресовитал са билкови. Те съдържат в себе си много билки, които са подходящи за нервната система.

Употребявам билковите капки Стресовитал от половин година. Смея да кажа, че с тяхна помощ аз се справих с паниката. Откакто ги взимам съм много по-спокойна и почти не се сковавам, когато излизам на улицата или ми се налага да пресичам.

Препоръчавам капките Стресовитал на всички хора, които имат панически атаки, или ги измъчва стрес или друго нервно разстройство.

Нина В. от София на 31 години

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.