По-млада и красива само с няколко лесни стъпки!

Всяка жена иска да изглежда много по-млада, отколкото е всъщност. Още повече, когато календарът отброява все повече дни и месеци в наш ущърб. Но за да направим това, трябва да обърнем внимание на своя цялостен външен вид, а не толкова на някои само части на тялото. Защото младоликите жени не само, че имат по-младо лице, а и техните ръце са по-нежни, косите им са плътни и на 40, а усмивката им често е по-снежна и бяла и след 35 години.

Предлагаме ви няколко трика, които определено ще имат желания положителен ефект, но трябва да сте постоянни и да ги прилагате всеки ден, за да запазите по-дълго младежкия си вид. За постигане на такива резултати е необходима цялостна грижа буквално от глава до пети.

Как да се подмладим с 10 години?
Съвсем естествен процес е изтъняването на косъма с годините. За щастие днес буквално сме залети от продукти, придаващи обем и плътност на косата. Затова винаги гледайте шампоана, маските и балсамите ви за коса да са с такава характеристики – обем и плътност.

4eae849d-0910-4d1d-a974-4baa5bc47c4cДруг метод да изглеждате по-млади е да намалите бръчките. Но истината е, че не само те издават годините. Има обаче и такива характерни за всяка възраст следи, като цвят и тен на кожата, сиайност и прочее. Всичко това може да показва също каква е възрастта ви. Все пак спомнете си, че когато бяхте на 17 не полагахте чак такива зверски грижи и все поак кожата ви сякаш блестеше сама. Затова след 30-та година ще се наложи да наблягате на пилинг процедури и домашни маски за сияен цвят.

Освен лицето, кожата на ушите и шията също може да ни издаде. Затова мажете и тях с крем.

Най-важното за свежия и здрав вид: ефективна и редовна хидратация. Водата се съдържа в големи количества в нашето тяло, тя е една от съставките на телата ни. И ако страдаме от нейната липса, първо кожата го показва. Тя става по-суха, по-опъната. А с годините телата ни губят все повече вода, потните жлези постепенно намаляват ефективността на своите функции. Най-лесното разрешение за целта е просто да пиете повече вода.

Умерената консумация на алкохолни напитки, отказването на цигарите, спортуването и здравословно хранене също са задължителни елементи от цялостните процедури за подмладяване.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.