Плосък корем само за седмица с 5 лесни стъпки!

Плосък корем? Дисциплинирайте се и правете тези 5 стъпки в продължение на 7 дни и ще останете изненадани от резултата

Плосък корем само за седмица с 5 лесни стъпки!

плосък корем
Плосък корем само за седмица с 5 лесни стъпки!

Плосък корем сега и веднага? Трябва да отидете на море, на сватба или друго подобно събитие. Искате да изглеждате добре и да сте здрави. А може би ви е време да облечете нещо по-секси? В един момент осъзнавате, че въпреки перфектната външност, която имате, коремът ви стърчи неестествено и загрозява иначе изящната ви осанка.

Подутият корем е недостатък дори и на слабите жени. Това обаче може да бъде поправено. Следвайте тези пет стъпки в продължение на седмица и се отървете от неестествената издутина. Плоският корем няма нужда от диета, нито от хапчета или каквито и да е чудодейни смески за отслабване. Плоският корем може да стане действителност само ако спазвате ето тези 5 лесни стъпки.

Първа стъпка

Ако искате да изградите мускули, и в същото време да изгорите мазнините, трябва да правите упражнения три пъти в седмица. Как може да се постигне това? Правете напади, лицеви опори и набирания в един комплект от 15 повторения. След 15 напада скачайте на въже в продължение на 2 минути. След 15 коремни преси пак две минути скачайте на въже и след набиранията, които трябва да стават на специален лост във фитнес залата – пак скачайте. С тази серия ще изгорите около около 600-800 калории на тренировка.

Втора стъпка

Трябва да работите върху коремните мускули три пъти в седмицата. Коремни преси и повдигане на краката в легнало положение в продължение на три групи от 20 повторения. Това се прави всяка сутрин, а вечер повторенията са 10.

Трета стъпка за плосък корем

Видът на храната, която ще ядете в този период, е от жизненоважно значение за постигането на всяка промяна. Колкото и да е странно, през тази една седмица плодовете и зеленчуците се приемат във вид на сок. Варени картофи, постни супи и варено пилешко месо трябва да заменят онова, което иначе сте свикнали да хапвате.

Четвърта стъпка

За да се намали задържането на вода, намалете приема на сол. Опитайте се през тези 7 дни да ядете абсолютно безсолно или поне намалете количеството сол наполовина. Има достатъчно подправки, които могат да предадат приятен вкус на храната.

Пета стъпка

Никакъв стрес. Опитайте се през 7-дневния период да се абстрахирате от всякакви тревоги. Тревожността може да доведе до свръхпроизводство на хормон, наречен кортизол, който насърчава трупането на мазнини в областта на корема. Ето защо си струва да казвате от време на време „Майната му!“.

Бонус съвет: През тези 7 дни пийте чай, който ще разхлаби червата ви. Така ще имате възможност да изхвърлите всичко онова, което не ви е необходимо. Пийте повече вода, за да избегнете обезводняването.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.