https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

5 холивудски звезди, зависими от плътските удоволствия

0
Майкъл Дъглас

Майкъл Дъглас

Тези пет известни личности имат една интересна и труднолечима, според някои експерти, зависимост – плътските удоволствия

Майкъл Дъглас
Майкъл Дъглас

Майкъл Дъглас

Първичният инстинкт, плътските удоволствия и фаталното привличане допреди близо три десетилетия бяха неизменна част от житието на Майкъл Дъглас. През 1993 година съпругът на Катрин Зита-Джоунс лекува сексуалната си ненаситност в медицинско заведение. В предбрачния договор на известната двойка е записано, че ако той дръзне да изневери на засуканата си жена от Уелс, ще плаща всеки път по пет милиона долара глоба.

Дейвид Духовни

След 11 години брак с Tea Леони, две деца и безбройни сексуални партньори, Дейвид Духовни най-накрая си призна, че има проблем с плътските удоволствия. И той като героя си от „Секс до дупка“ не може да се насити на количествената безкрайност на телесната задоволеност. Преди няколко години актьорът доброволно се записа на лечение в рехабилитационна клиника.

Ръсел Бранд

Преди Ръсел Бранд да се задоми за хахавата Кейти Пери, а скоро след това и да се разведе, е поживял чевръсто и е бил голям фен на плътските удоволствия. Фен на безкрайни хероинови и сексоргии, Ръсел Бранд печели три години поред наградата на британския таблоид Sun за любовник на годината. Рекордът му е 80 жени в рамките на един месец. Малко преди да предложи брак на певицата, комикът става пациент на клиника във Филаделфия.

Анджелина Джоли

djoli

Преди Анджелина Джоли да стане майка на шест деца и съпруга на Брад Пит, също сменя доволно често компанията в леглото си. Как да забравим откровенията на екслюбовницата й Джени Шимизу, която откровено подшушна на британски жълт вестник, че Лара Крофт има огромна колекция от ножове, които обича да използва в кревата. Докато беше омъжена за Били Боб Торнтън, за сексуалните им апетити се носеха притчи, пише „За жената“. Но на беловласия господин обаче кръшната млада булка не му е достатъчна, защото често й слагал рога със своите почитателки и жени от домашния им персонал. Най-накрая Джоли го натири, след като го излови на калъп с неговата секстерапевтка.

Чарли Шийн

Житейският девиз на Чарли Шийн е почти като този на Мечо Пух – „Колкото повече, толкова повече“. До момента актьорът е записал в креватния си актив 5000 жени и един ХИВ-вирус. Американското списание Maxim му е намерило почетно място в списъка на 100-те живи секслегенди и любители на плътските удоволствия.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.