https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Пилоксинг – 2 в 1 полза за здравето

0

Пилоксинг е поредната фитнес програма, поставила си за цел да пести време

piloksing
С удобни тежести на ръцете (фитнес ръкавици с тегло 500 г всяка) и енергични упражнение се съчетават предимствата на двата вида тренировки – аеробна и силова. Така едновременно се топят излишните мазнини и се стягат мускулите на най-проблемните зони.

Преди да се захванете с пилоксинг и да започнете да правите упражненията, загрейте с 2 мин. бягане на място или скачане на въже. След това 3 мин. се „бийте със сянката си“ – правете напади с подскоци и размяна на краката, като
едновременно нанасяте удари с ръка напред.

1. Пренесете тежестта на десния крак. Леко сгънете коляното му и глътнете корема. Повдигнете лявото коляно на нивото на талията и опънете крака с пръсти в контрашпиц. Едновременно с това опънете ръце с длани нагоре. После сгънете лявото коляно, като се стараете да докоснете с пета коляното на десния крак. Ръцете доближете до корпуса. Повтаряйте 1 мин., без да докосвате пода с левия крак. След това повторете с десния.

2. Отново пренесете тежестта на десния, крак и се наведете напред, докато корпусът застане успоредно на пода. Изнесете левия крак назад, а ръцете разперете за баланс – дясната напред, а лявата встрани. Сгънете коляното на опорния крак, колкото можете. Изправете го и продължете така 1 мин. След това изпълнете същото с опора на левия крак.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.