Пилинг за моята нежна кожа

За да се чувстваме добре, едно от най-важните условия е нашата кожа на лицето да се чувства добре. И да изглежда добре – здрава и красива. А един от начините да постигнете тази грижа е с пилинг за лицето. Как се прави? Втрива се приготвената предварително смес за пилинга, или пък купената от козметичните магазини, в кожата на лицето, след което се отмива с вода. След това намажете обил­но с крем. Ето няколко пилинг смеси за чудесна кожа:

За привлекателна кожа: Смесват се две супени лъжици морска сол, с две супени лъжици бадемово масло или пък зехтин. След това втривате в кожата на лицето. Може и в други части на тялото, кожата ви ще се чувства прекрасно. Престоявате така половин час, след което отмивате с хладка вода и ще видите колко стегната и гладка е станала кожата ви.

За розов тен: Кожата на лицето ви изг­лежда уморена? Тогава трябва да се отървете от мъртвите клетки. Един изключително ефикасен начин е намачканата кашички от киви или пък подобен пилинг крем от козметичните магазини.

pilingЗа перфектен гръб: Ето едно предложение на изключително ниска це­на: изтъркайте кожата на гърба си със ситен пясък, докато например си лежите на плажа.

За съблазнителни устни: Ако устните ви са изпръхнали и напукани, тогава си направете следната сладка рецепта, която ще ги заглави: смесете 2 ч. л. те­чен мед с щипка захар и ги нанесете на устните, като масажирате. Оставете няколко минутки да подейства, след което премахнете – като ги оближете.

За бебешки крака: Първо натрийте краката с морска сол. Отмийте и след това ги намажете с крем с пилинг-частици. Просто оставете да по­пие, не отмивайте.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.