Пийте ленено масло през целия месец януари и вижте какво ще стане!

С ленено масло може да постигнете много добри резултати за вашето здраве и красота

 

ленено масло
Пийте ленено масло през целия месец януари и вижте какво ще стане!

Днес, все по-голям брой хора се опитват да се грижат за външния си вид и здравето, като прибягват до естествени средства. Специално място в тази процедура заемат различните масла. Те се приемат перорално, някои се използват в козметични средства, а други действат като терапевтично лекарство. Начело в списъка е полезното и ефективно ленено масло.

Лененото масло съдържа полиненаситени мастни киселини омега-3 и омега-6, както и витамини А, В, К, Е, F. Всички хранителни вещества се запазват в продукта, тъй като маслото се получава чрез студено пресоване. Ние можем да ви кажем и калориите на маслото: на сто грама съдържа 884 калории.

Както бе споменато по-горе, ленено масло се използва в различни области и за различни цели. Най-често хората използват продукта, за да се засили имунната система, за прочистване на тялото, отслабване и подобряване функционирането на нервната система. В допълнение, ленено масло се препоръчва да се използва от деца и бременни жени. Това е така, защото лечебното средство е много полезно в периода на активен растеж, подобрява зрението, фокусирането.

Доказано е, че лененото масло нормализира сърдечно-съдовата и храносмилателната система, подобрява състоянието на косата, кожата, ноктите, съединителната тъкан, хрущялите и стените на съдовете. За да се постигне този ефект, е необходимо да се използва масло в размер на 1-2 супени лъжици на ден в продължение на един месец. След това се препоръчва да се вземе почивка в продължение на 3 месеца. Повторете процедурата като превантивна мярка. Може би някой, който не може да си позволи да пие маслото или пък чисто физиологично не би могъл може да ползва продукта ленено масло продаван под формата на капсули. Разбира се, ефектът ще бъде малко по-слаб, но хората забелязват резултати.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.