Пеещите тибетски купи лекуват от стрес до болка в ставите

С лечебната музика на пеещите тибетски купи всеки сам може да се лекува, да се освободи от стрес, страх, да премахне болка, особено в ставите

пеещи тибетски купи
Пеещите тибетски купи лекуват от стрес до болка в ставите

Пеещите тибетски купи помагат при ревматизъм. С тях човек може да отвори всички свои чакри и да приема повече енергия. Купите помагат и за възстановяване след операция. Познати са на света повече от 2200 години.

Тази духовна звукова целебна практика е приказна, нежна и сякаш те отвежда в магичен свят. Освен че са много приятни и релаксиращи, звуците от купите, които се създават при движение на чукчето по тях, резонират с мозъчните вълни и активират мозъка. Усилват връзката между ума и тялото, както и между двете полукълба на мозъка. В същото време потискат вътрешния диалог, който постоянно водим. А и егото в нас затихва. Освен със звука купите помагат и с вибрацията си. Смята се, че те възпроизвеждат по перфектен начин Ом -вибрацията, с която е сътворена Вселената, или Звука на Твореца. Така че, когато слушаме тази приказна мелодия, се свързваме с мястото, откъдето сме дошли – нашия духовен дом.

Смята се, че звукът на купата връща съвършеното здраве, с което се раждаме.

Смята се, че сеанси с тях 3-4 пъти месечно може да стимулират организма на всички нива и да предпазят от болести. Те помагат на онкоболни да се потиснат страничните ефекти след химиотерапия, които увреждат биохимичните процеси в мозъка.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.